Ramona LOZNIANU
41776 vizualizări 23 apr 2014

Acesta a criticat faptul că premierul s-a lăsat plimbat cu o barcă trasă de pompieri prin apa care nu depăşea 20 de centimetri. Editorialistul nu l-a învinovăţit pe premier că i s-a pregătit o barcă, în condiţiile în care cel mai probabil a fost iniţiativa autorităţilor locale, dar consideră că Ponta nu ar fi trebuit să se urce în ea. „ Dar s-a urcat şi nu a realizat ca el stă acolo şi aia îl trag. I s-a părut firesc. Nu a avut niciun moment sentimentul ridicolului”, a spus editorialistul. 

„Ar fi trebuit să fie o rumoare, un muget la nivelul întregii ţări sau un hohot de râs, şi acest om să-şi piardă credibilitatea întotdeauna. Oamenii ar fi trebuit să spună <Băi, papagalule >. Asta ar fi trebuit să spună văzându-l cum stă în barca aia. Şi să-l taxeze pe măsură în continuare”, a comentat Popescu la Gândul LIVE.   

Victor Ponta a vizitat marţi împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul Apelor Doina Pană statele afectate de inundaţii din judeţul Teleorman, cei trei fiind plimbaţi cu o barcă trasă de pompieri.

 

Citește și: