99 vizualizări 18 aug 2010

Nu răspund absurdităţilor injurioase de pe forumul editorialelor mele. Consider că face parte din fişa postului să fiu expus la aşa ceva.

Constat însă că domnii cretineţi, în lipsă de argumente raţionale, recurg frecvent în ultima vreme la un argumentum ad hominem, atac la persoană, afirmând că subsemnatul aş fi "plătit de Vântu" şi că aşa s-ar explica "ura" mea faţă de T. Băsescu. Precizez încă o dată, pentru cititorii de bună credinţă ai Gândului, nimic pentru ceilalţi, că orice legătură contractuală între mine şi postul Realitatea TV a încetat în mai 2009, prin decizia mea unilaterală, până atunci subsemnatul având un contract legat de emisiunea "Cap şi Pajură" pe care o realizam împreună cu Emil Hurezeanu din 2005. Toate apariţiile mele la RTV de atunci şi până în zilele noastre sunt în calitate de invitat, fără a fi plătite. Nu am fost şi nu sunt angajatul altui mediu de presă decât ziarul Gândul. Şi voi continua să apar la RTV de câte ori voi considera că e nevoie.

Cât priveşte "ura" faţă de preşedintele Băsescu, nu pot decât să fac publică această replică pe care o dă iraţionalului şi mârlăniei un cititor al Gândului.

Citeşte mai departe replica dată de un cititor al ziarului Gândul la editorialul "Moartea nu-i ca viaţa!" semnat de Cristian Tudor Popescu

Citește și: