106 vizualizări 1 oct 2010

Omul de afaceri Csibi Istvan este internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea-Ciuc, după ce a fost bătut de o persoană necunoscută, care a intrat peste el în timp ce dormea în cortul în care făcea greva foamei, informează Mediafax.

Csibi Istvan, eliberat din penitenciar în urmă cu aproximativ două săptămâni, intrase, joi, în greva foamei, el instalându-şi un cort pentru a protesta în zona unde se află firma sa, pe strada Zorilor din Miercurea-Ciuc, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Harghita, Gheorghe Filip. Acesta a spus că Istvan nu a vrut să stea de vorbă cu nimeni şi a purtat pe piept o pancartă pe care scria că protestează pentru "o justitţie independentă, imparţială şi impersoanală".

Joi noapte, Csibi Istvan a intrat în cort să se culce, iar în jurul orei 3.00, o persoană necunoscută a intrat peste el şi l-a luat la bătaie. În urma strigătelor de ajutor ale lui Csibi Istvan, o persoană aflată în zonă a sunat la numărul de urgenţă 112, la faţa locului venind o echipă de la poliţie şi o ambulanţă, a mai spus Filip.

Csibi Istvan a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea-Ciuc, unde a fost internat la Secţia de ortopedie. Medicii au constatat că a suferit mai multe fracturi la braţul şi piciorul stângi, iar la braţul drept avea mai multe leziuni, a declarat şeful Unităţii de Primiri Urgenţe Weil Gyula. Acesta a spus că Istvan va fi operat la un spital din Târgu Mureş. (Departamentul Corespondenţi Mediafax, corespondenti@mediafax.ro)

Citește și: