Ioana Sfârlea
529 vizualizări 14 aug 2019

Filmul în care apare maşina care rula pe contrasens, pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, pe tronsonul din dreptul localităţii Ghermăneşti, a fost făcut, miercuri, de un şofer care se deplasa regulamentar, pe celălalt sens şi a fost postat pe Facebook.

În imagini se vede cum maşina se deplasează pe contrasens, pe banda de urgenţă.

Bărbatul care a filmat a declarat, corespondentului Mediafax, că a sesizat incidentul la 112 şi i s-a spus că va fi sunat de către Poliţia rutieră, însă nu a mai primit niciun apel, iar între timp şoferul filmat a ieşit de pe autostradă către localitatea Ghermăneşti.

Potrivit subinspectorului Cristina Păsărin, de la Biroul de Poliţie Autostrada A3, au fost trimise echipaje în zona în care a fost semnalat incidentul, dar nu a mai fost găsită maşina care circula pe contrasens.

„Am avut un apel pe 112 că un cetăţean se deplasează pe contrasens, către Bucureşti, la km 34. Am avut un echipaj la km 62, unde se închide un drum tehnologic, a plecat de acolo, am avut şi spre Bucureşti echipaj, nu s-a identificat niciun şofer pe contrasens”, a declarat, corespondentului Mediafax, reprezentantul Biroul de Poliţie Autostrada A3.

Citește și: