Mădălina CHIŢU
643 vizualizări 9 ian 2012

Reprezentanţii Spitalului Universitar din Capitală au declarat că Mircea Lucescu se simte bine, după operaţia pe care a suferit-o duminică. Starea pacientului este stabilă, pe parcursul nopţii nu au apărut complicaţii, evoluţia fiind cea la care se aşteptau cadrele medicale.

"Lucrurile merg bine, starea este stabilă, nu există complicaţii postoperatorii majore. Evoluţia a fost conformă parametrilor la care ne aşteptam. Este conştient, a comunicat cu familia, ne aşteptăm la o evoluţie pozitivă", a spus dr. Dragoş Vinereanu. Medicul a mai declarat că tratamentul administrat lui Mircea Lucescu este cel standard în astfel de cazuri şi că nu exista complicaţii.

"Decizia de a-l opera pe Mircea Lucescu a fost luată de cadrele medicale din România, care l-au monitorizat, nu de medicii din străinătate. Decizia de a-l opera a venit în urma complicaţiilor apărute", a precizat dr. Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al spitalului. Acesta a mai spus că antrenorul are nevoie de o perioadă de recuperare de 4-6 săptămâni.

Citește și: