Gandul.info
Andrei Luca POPESCU
92933 vizualizări 17 iun 2013

Alexandra Stan a refuzat să depună plângere împotriva prietenului ei, managerul Marcel Prodan, care ar fi bătut-o, ba chiar le-a cerut poliţiştilor să rămână la spital împreună cu acesta, refuzând să meargă la o secţie de poliţie pentru a povesti ce s-a întâmplat, au explicat pentru gândul oficialii Inspectoratului de Poliţie Constanţa.

Un echipaj al Poliţiei Rutiere Constanţa i-a găsit sâmbătă, în jurul orei 19.00, pe Alexandra Stan şi pe Marcel Prodan, la marginea şoselei care trece prin localitatea Valul lui Traian, pe sensul de mers dinspre Bucureşti spre Constanţa, lângă maşina tânărului. Cei doi se certau şi gesticulau aprins.

"Poliţiştii i-au legitimat. Fata prezenta urma unei lovituri la nivelul feţei, iar echipajul a condus-o la Spitalul Judeţean Constanţa, unde a venit şi tânărul care o însoţea. Poliţiştii i-au adus la cunoştinţă drepturile pe care le are şi au întrebat-o dacă vrea să depună plângere, însă nu s-a depus nicio plângere", a explicat pentru gândul Gelu Manolescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Constanţa.

Mai mult, Alexandra Stan a refuzat asistenţa Poliţiei, cerând să rămână alături de prietenul ei, Marcel Prodan, cel care ar fi bătut-o.

"Poliţiştii au întrebat-o dacă vrea să meargă la o secţie să povestească ce s-a întâmplat. Fata a cerut să rămână cu însoţitorul ei. Poliţia nu poate începe cercetările decât dacă există o plângere a persoanei vătămate, cu privire la posibila infracţiune de lovire", a mai explicat inspectorul Gelu Manolescu pentru gândul.

Astăzi, tatăl Alexandrei Stan a declarat pentru gândul că i-a cerut unui avocat să depună plângere penală la Parchet, împotriva lui Marcel Prodan.

Citește și: