Gandul.info
Ionut Jifcu
1133 vizualizări 7 mar 2018

Imaginile postate pe o reţea de socializare de o craioveancă arată cum tânărul îi ia portofelul unei femei, apoi traversează strada George Enescu din Craiova, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

După ce a femeia din Craiova a postat fotografiile pe Facebook, acestea au fost distribuite de sute de ori.“Astăzi, am asistat neputincioasă de la geam la modul în care un hoţ de buzurare a luat portofelul din geanta unei doamne, din mers, fără ca dânsa să simtă. În plină zi, pe un bulevard. Am reuşit să-i fac doar poză, după ce a luat banii din portofel şi a traversat liniştit strada”, a scris femeia pe facebook.

„În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Craiova, a fost identificat autorul faptei de furt săvârşită în ziua de 4 martie 2018, când oamenii legii s-au sesizat în urma unor fotografii postate pe o reţea de socializare, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a sustras portofelul cu documente, carduri bancare şi suma de 40 lei din geanta unei femei de 38 de ani, din Craiova, în timp ce aceasta se deplasa pe strada George Enescu“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cătălin Dochia.

El a adăugat că tânărul în vârstă de 27 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, urmând să fie prezentat magistraţilor craioveni cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: