456 vizualizări 14 aug 2019

„Aşteptarea mea este aceea de a stabili dincolo de declaraţiile acestui individ (Gheorghe Dincă, n.r.) din care eu nu cred nicio iotă să stabilească - prin alte mijloace de probă, nu prin declaraţiile lui - adevărul. (...) Există aşteptarea mea şi a familiei Alexandrei de a afla adevărul cu privire la complicii acestuia, la reţeaua din spatele lui, la cei care-l protejau din poliţie, la cei care-l protejau din politică, din parchet, din alte zone - dacă ei există. Şi dacă eu am depus 60 de pagini la parchet, cred că există. (Informaţiile depuse la parchet sunt, n.r.) Despre persoane care l-au cunoscut şi protejat de-a lungul timpului - cu nume”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, la Digi24.

Întrebat de unde deţine informaţiile, unchiul Alexandrei a spus că a primit din partea cetăţenilor peste 3.000 de pagini cu detalii pe care le-a selectat.

Cumpănaşu a mai spus că ar fi şi politicieni complici: „Nu voi da nume, pentru că este firesc să le protejez identitatea cât timp nu sunt dovediţi. Eu am depus indicii şi declaraţii şi nume. Sunt (mulţi, n.r.). Cred că vor ieşi, dacă se face ancheta cum trebuie, cel puţin 20 de politicieni. Nu sunt numai din Olt. Cine a spus că doar din Olt? Nu. Eu ştiu despre cine e vorba. Nu sunt miniştri actuali”.

 

Citește și: