Loredana Ficiu
463 vizualizări marţi, 22:00

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, persoane necunoscute au îndepărtat capacul cavoului în care a fost înmormântat anul trecut un tânăr de 18 ani din comuna Săuleşti.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi de către un bărbat de 38 de ani, din comuna Săuleşti, cu privire la faptul că monumentul funerar unde a fost înhumat fiul său a fost deschis. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în noaptea de duminică spre luni, persoane necunoscute au deschis monumentul funerar în care se afla cadavrul unui tânăr de 18 ani, prin îndepărtarea plăcii de beton ce servea drept capac, sicriul fiind deschis. Din primele cercetări s-a mai stabilit că nu sunt bunuri, valori sau obiecte vestimentare lipsă aparţinând monumentului funerar sau cadavrului”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru profanare de morminte şi continuă cercetările pentru identificarea autorilor.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că, după modul în care au acţionat, autorii ar fi căutat obiecte din aur în sicriu.

 

Citește și: