Loredana Ficiu
4111 vizualizări 19 mai 2019

Premierul Viorica Dăncilă a fost aşteptat de susţinători la sosirea la Festivalul Păstoresc „Urcatul Oilor la Munte”, din Novaci, judeţul Gorj, cu un buchet de trandafiri roşii şi pâine cu sare.

După ce a vorbit cu oamenii şi a făcut poze cu ei, Viorica Dăncilă a plecat, fără să facă declaraţii.

La plecare, câteva persoane, care purtau tricouri cu însemnele Alianţei 2020 USR - PLUS au huiduit-o şi au strigat „Hoţilor”, „Ruşine” şi „Demisia”. Pe tricouri era imprimat şi mesajul „Fără hoţie ajungem departe”.

Susţinătorii PSD au încercat să acopere vocile protestatarilor, scandând „România, România” şi aplaudând.

Viorica Dăncilă a fost însoţită la Novaci de ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, şi de ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş.

La Novaci, a fost prezent de altfel şi Dragoş Pîslaru, fostul ministru al Muncii în guvernul Dacian Cioloş şi actual candidat la alegerile europarlamentare din partea Alianţei 2020 USR PLUS, care a transmis live pe Facebook evenimentul.

„Update Live din Novaci: Incredibil, dar adevărat!!! Dancila, Daea şi Teodorovici au fugit. Au stat câteva minute între jandarmi in mulţime, după care au plecat. Nu mai vorbesc de la tribuna, nu mai îndruga minciuni, fug de aici din Novaci cu coada între picioare. Huiduiţi de Novaceni, “aplaudaţi” cu frenezie de USR-PLUS. Halal curaj, halal politicieni. Nu mai au unde sa se ascundă de oameni. Iar Alianţa 2020 USR PLUS este peste tot prin ţară. Votaţi-ne pe 26 mai să începem să facem ţara bine!", a fost mesajul postat de Pîslaru, alături de transmisia live.

Festivalul Folcloric Păstoresc „Urcatul Oilor la Munte“ este organizat de Casa de Cultură, Primăria şi Consiliul Local al Oraşului Novaci şi se află la a 52 - a ediţie.

Citește și: