671 vizualizări 12 nov 2019

„Plâng foarte greu, poate am avut lacrimi când am intrat în turul II, dar au fost lacrimi de bucurie”, a comentat Viorica Dăncilă informaţia că ar fi plâns în şedinţa CEx.

Claudiu Manda a catalogat însă datele potrivit cărora ar fi jignit-o pe Viorica Dăncilă drept exagerări. „Am citit şi eu informaţiile apărute în CEx, sunt exagerări. La Dolj, Viorica Dăncilă a ieşit pe locul I, restul e cancan”, a declarat fostul preşedinte al Comisiei pentru controlul activităţii SRI.

La rândul său, Lia Olguţa Vasilescu a precizat că rămâne şeful de campanie al liderului PSD. „Nu este o funcţie politică, aşa cum ştiţi. Mă simt mândră că a avut încredere în mine pentru turul I şi trul II, suntem mobilizaţi şi vom câştiga alegerile. Avem ca obiectiv câştigarea alegerilor”, a explicat fostul ministru al Muncii.

Preşedintele PSD a recunoscut însă, în final, că au fost discuţii aprinse în CEx.

„Binenţeles că au fost discutii. Da, m-a şi alergat pe aici pe coridor domnul Manda ca să mă întorc la CEX, Da, am ţipat, mi-am urecheat colegii. Fiecare ne-am spus punctele de vedere pentru că aşa e normal, am vorbit la telefon, era normal (să ies din şedinţă -n.r.), cineva m-a sunat să-mi spună că Iohannis refuză să vină la confruntare. Domnul Manda a dovedit că este bărbat prin modul cum a gestionat alegerile de la Craiova, Dolj. Altcineva nu dă dovadă de bărbăţie şi acela e Iohannis”, a completat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă i-a reproşat Liei Olguţa Vasilescu ceea ce ar fi spus soţul acesteia, eurodeputatul Claudiu Manda, că nu vrea să facă campanie electorală pentru „o proastă”, au declarat surse din partid pentru Mediafax. Urmare a scandalului, Olguţa Vasilescu a ameninţat că pleacă din funcţia de şef de campanie. Discuţia a pornit după ce, spun sursele politice, Viorica Dăncilă ar fi auzit că europarlamentarul Claudiu Manda a vorbit urât despre persoana sa.

 

Citește și: