124 vizualizări 1 iun 2019

„România are copii valoroşi, talentaţi şi creativi, al căror potenţial îl putem pune în valoare prin efortul comun al întregii societăţi. Ne dorim pentru ei ce este mai bun, iar reuşitele lor, la şcoală, în dezvoltarea personală sau în diferite competiţii la care participă reprezintă o garanţie că România păşeşte cu dreptul spre viitor. (...) Pregătirea pentru responsabilităţile care îi aşteaptă ca adulţi începe de acum. De aceea, susţinem orice iniţiativă care îi ajută să-şi descopere şi să-şi dezvolte de timpuriu aptitudinile. Ne dorim cât mai multe exemple de bune practici cum este proiectul-pilot de educaţie antreprenorială digitalizată Kidibot Start-Up România, lansată de Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale", transmite premierul Viorica Dăncilă, într-un mesaj de 1 Iunie.

Liderul de la Palatul Victoria precizează că prima ediţie a proiectului-pilot de educaţie antreprenorială digitalizată Kidibot Start-Up România s-a dovedit un succes prin interesul manifestat de copii să participe la concursul lansat în cadrul acestui proiect.

„Am fost onorată să-i primesc de curând, la Palatul Victoria, pe copiii şi adolescenţii care s-au implicat în redactarea "Declaraţiei de la Bucureşti a copiilor din Uniunea Europeană" privind participarea lor la luarea deciziilor la nivel naţional şi european - o iniţiativă lansată sub auspiciile Preşedinţiei României la Consiliul UE. Este dovada seriozităţii cu care copiii şi tinerii noştri se gândesc la viitorul lor şi al proiectului european. Ne dau toate motivele să fim mândri de ei şi să-i susţinem. Le doresc tuturor copiilor să crească sănătoşi, motivaţi să înveţe şi să-şi croiască un drum frumos în viaţă, pentru ca şi ei, la rândul lor, să poată fi un exemplu bun de urmat pentru generaţiile viitoare. ​La mulţi ani, copiilor români, la mulţi ani, copiilor din întreaga lume!”, a mai transmis Viorica Dăncilă.

Foto: Hepta

Citește și: