Alexandru Costea
35 vizualizări sâmbătă, 11:11

„Nu a greşit Mihai Fifor. Nu aş interpreta aşa. Mihai Fifor este un om implicat, dar vrem ca mai mulţi colegi să se implice în organizare şi în deplasările în teritoriu vrem ca mult mai mulţi să ne implicăm pentru a avea şanse cât mai mari să câştigăm”, a declarat Viorica Dăncilă, înainte de a participa la evenimentul de lansare a programului de candidat, sâmbătă la Romexpo.

„Avem pe fiecare regiune, pentru a eficientiza activitatea. Avem pe fiecare regiune câte un responsabil de campanie. Luni vom fi la sediul din Kiseleff şi vom face o echipă mult mai puternică. Vrem acest lucru pentru că ne dorim să câştigăm şi fiecare colegi, fiecare colegă din PSD, din conducerea partidului vrea să se implice. Pe mine m-a bucurat foarte mult decizia colegilor şi colegelor mele de ieri”, a completat Dăncilă.

Coordonatori de campanie vor fi Olguţa Vasilescu, Gabriela Firea, Niculae Bădălău şi Dumitru Buzatu, potrivit unei decizii a CEx al PSD de vineri seară. Anterior, secretarul general al PSD Mihai Fifor era şeful campaniei electorale.

Unii social-democraţi au propus şi suspendarea lui Mihai Fifor din funcţia de secretar general al PSD, însă Viorica Dăncilă s-a opus. Propunerea nu a fost supusă la vot, au precizat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă îşi prezintă programul de candidat la prezidenţiale, sâmbătă, la Romexpo, începând cu ora 11.00. Aceasta este şi ziua în care a început oficial campania electorală pentru alegerile din luna noiembrie.

Citește și: