Andreea Tobias
Vasile Magradean
1649 vizualizări 16 feb 2013

Decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor de la Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj, Dumitru Matiş, care s-a aruncat, sâmbătă, de la etajul imobilului în care locuia, ar mai fi avut alte două tentative de sinucidere, susţin surse din cadrul UBB.

Surse din cadrul UBB au declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că Dumitru Matiş ar mai fi avut în trecut alte două tentative de suicid.

Oficial, conducerea Universiăţii "Babeş-Bolyai" nu se pronunţă asupra tentativei de suicid a decanului FSEGA, Dumitru Matiş, până ce nu primeşte concluzia oficială a anchetei derulate de Poliţie.

Purtătorul de cuvânt al UBB, Laura Irimieş, a declarat, corespondentului MEDIAFAX că indiferent dacă a fost tentativă de suicid sau accident, incidentul este "regretabil”.

"Având în vedere că este în derulare o anchetă a Poliţiei, conducerea UBB nu se poate pronunţa în acest caz legat de decanul FSEGA, Dumitru Matiş. Indiferent despre ce ar fi fost vorba, tentativă de suicid sau accident, este un fapt regretabil. Nu ne putem pronunţa în legătură cu acest caz până nu primim concluziile oficiale ale anchetei Poliţiei", a spus Irimieş.

Decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor de la Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj, Dumitru Matiş, s-a aruncat, sâmbătă, de la etajul imobilului în care locuia, în prezent fiind internat în spital în stare gravă, iar poliţiştii iau în calcul varianta unei sinucideri.

Matiş a fost ales decan în 2012, el ocupând funcţia din 2003.

Citește și: