Gandul.info
Ionut Jifcu
682 vizualizări 9 nov 2017

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Olt, medicul Alina Duminică, a declarat că bărbatul s-a sinucis, joi, prin spânzurare.

”Apelul la 112 a fost la ora 15.20. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, care s-a spânzurat. Nu s-au mai făcut manevre de resuscitare, fiind decedat de mai multă vreme. Medicii doar au declarat decesul“, a afirmat medicul Alina Duminică.

Potrivit unor surse, trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit de soacra acestuia. Sursele susţin că Relu Renghea, soţul fostei poliţiste Melania Renghea, şi-a sunat soacra să-i aducă ţigări. Aceasta i-a transmis că o trimite pe una dintre fiicele bărbatului, însă el a insistat să vină soacra. Atunci, femeia s-a gândit la ce e mai rău şi a pornit către casa ginerelui său. După ce l-a găsit, ea a apelat 112.

Anchetatorii susţineau că Melania Renghea a mers, în decembrie 2012, cu autoturismul său, în localitatea de domiciliu a fostului său şef, comisarul Gheorghe Barbu, şi, sub pretextul că vrea să îi transmită un mesaj, l-a fi chemat pe acesta în autoturismul său şi, în urma discuţiei cu acesta, l-a înjunghiat în zona abdominală. În urma conflictului, amândoi au ajuns la spital.

Soţul poliţistei a susţinut atunci că aceasta ar fi fost violată în trecut de către comisarul Gheorghe Barbu, la acea vreme şeful poliţistei. În plângerea depusă de femeie, pentru viol şi şantaj erau menţionate numele mai multor poliţişti, la vremea respectivă şefi în IPJ.

În mai 2016, Melania Renghea a fost găsită vinovată de tentativă de omor calificat de către magistraţii Curţii de Apel Craiova şi condamnată la cinci ani de închisoare cu executare, sentinţa fiind definitivă.

Renghea se află, în prezent, încarcerată la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova.

Citește și: