Cristina ANDREI
1799 vizualizări 19 oct 2017

„Vedetele alea care au 'dezvăluit' că au fost agresate sexual, la XXX ani după, nu cumva s-au complăcut pentru nişte avantaje?", a scris mai întâi pe Facebook purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tănăsescu. 

După ce a stârnit revolta internauţilor, acesta a revenit cu o altă postare pentru a se face „mai bine înţeles". Preotul a ţinut să sublinieze că susţine campania şi că dacă cineva a fost victima hărţuirii ar trebui să reclame la poliţie, însă a insistat că „detestă ipocrizia celor care au tăcut ani de zile": „n-au avut nici o reacţie, nu s-au plâns nici la poliţie, nici la procuror ci s-au complăcut pentru avantaje, practicând prostituţia pentru carieră. Iar acum, când s-a declanşat valul doar pentru un nene de la Hollywood ( pentru creştinele abuzate şi violate de extremiştii Orientului n-am văzut #metoo) s-au găsit să 'dezvăluie' ( vă rog observaţi ghilimelele)", a continuat prelatul. 

Acesta a încheiat catalogând campania #metoo drept una a „puternicilor planetei", remarcând că „cel mai prigonit grup social de pe planetă rămâne cel al creştinilor (75% din cazuri)" şi pentru asta nu se face nicio campanie.

Citește și: