115897 vizualizări 25 mai 2016

"Eu am fost femeia şofer care a ajuns la nici 2-3 minute la faţa locului, am coborât deoarece am văzut cum zburau bucăţi din autoturism pe şosea şi maşina derapase de pe şosea. Am sunat la 112 şi am căutat supravieţuitori împreună cu biciclistul, dar când i-am arătat, domnul a spus că nu se poate apropia, că i s-a făcut rău. Am continuat să caut singură pe lângă autoturism şi l-am descoperit sub fiarele contorsionate cu faţa în jos dar nu mai respira. (...) Şi indiferent de ce spune oricine, e vorba de viaţa unui om pe care instinctiv vrei să-l salvezi, văzându-l între fiare. E, de fapt a fost şi el copilul cuiva, tatăl cuiva, şi orice ar fi făcut, avea dreptul la viaţă!!!", a scris femeia pe Facebook.

Foto: Facebook//Gabriela Pelin.

Gabriela Pelin a povestit de asemenea pentru Digi24 că Dan Condrea vorbea la telefon în timp ce a depăşit-o şi că ea rula cu o viteză de 80-90 km/h, deci viteza lui Condrea depăşea în mod logic 100 km/h. Conform martorei, este exclus ca o altă maşină să fi fost aproape de cea a lui Condrea, pentru că Opelul patronului Hexi Pharma a fost singura care a depăşit-o până ca maşina să se izbească de copac.

"Eram la circa 300 de metri pe sensul de mers al maşinii; dacă eram mai aproape, cred că mă lovea vreo planetară în cap. (...) Când am ajuns lângă maşină, mi s-a făcut rău. Aşa ceva nu am mai văzut în viaţa mea. Am început să caut cu femeia supravieţuitorii. Nu era nimeni în maşină şi nici prin iarba foarte mare din jur. După ceva timp, femeia mi-a spus că l-a găsti pe om sub maşina contorsionată. (...) ISU a venit la un sfert de oră, iar Salvarea - mult mai târziu, nu cum se spune, în 10 minute", a spus biciclistul, conform televiziunilor de ştiri.

Citește și: