Silviu Bănilă
4401 vizualizări 3 mar 2019

"Deşi în masterplanul de transport este prevăzut un drum expres care să traverseze judeţul Caraş-Severin, acesta nu a fost construit încă. A început, din câte ştiu eu, dinspre Piteşti, spre Craiova. Eu sper să ajungă şi pe teritoriul judeţului nostru", a afirmat şeful CJ Caraş-Severin Silviu Hurduzeu, membru PSD.

Deputatul IOAN CHISĂLIŢĂ, secretarul filialei judeţene a PSD Caraş-Severin, a spus însă că drumurile sunt foarte aglomerate pentru că avem creştere economică realizată de guvernarea PSD, care se transpune în numărul mare de maşini de pe drumurile ţării.

"Dacă în guvernarea tehnocrată făceam drumul în 6 ore, acum fac acest drum în 8 ore. Pentru că PSD a luat măsuri care au dus la creştere economică, sunt foarte multe camioane şi alte maşini care au facut ca aceste drumuri să fie mult mai circulate", a spus parlamentarul.

 

 

Unul dintre cei care au semnalat derapajul lui Chisăliţă pe Facebook a fost Paul Gabor, autorul cărţii „Negustorul de pipe”: „Să ne adunăm, deci. Să ne revenim din şoc. Tâmpitul ăsta cu microfon a zis următoarele:

„Acum doi ani, când am fost ales în Parlament după guvernarea tehnocrată, făceam 6 ore până la Bucureşti. Acum, după doi ani de guvernare social-democrată, cu creştere economică, fac 8 ore. Asta înseamnă să meargă bine economia - se face aglomeraţie şi mergi mai greu.", a spus Narcis Ioan Chisăliţă, senator PSD.

Din momentul în care am auzit specimenul nu pot decât să mă gândesc la nemţi, la francezi, la spanioli, la elveţieni - cum merg ei, ca nesimţiţii, pe zecile de mii de kilometri de autostradă, aşa, fără aglomeraţie, nu le bubuie bunăstarea în cap, nu se varsă pe nicăieri miliardele de euro, săracii de ei, cum stau liberi, fără să-i îngrămădească nimeni pe şosea, cum aleargă sărăcanii cu sutele de cai putere pe asfalt... La ei nu merge economia, bre. Să vezi la noi, la pesedeu, cum se furişează produsu' intern brut prin venele românilor!

Lichelele astea trăiesc pur şi simplu în altă dimensiune!”, a transmis Gabor.

foto: www.cdep.ro

Citește și: