Gandul
13534 vizualizări 23 iul 2019

Preotul Vasile Răduca a făcut declaraţii halucinante şi despre „sexul cu prezervativ”, dar şi despre relaţia dintre „o tânără şi un musulman”, scrie paginademedia.ro.

Acesta a spus - în emisiunea din 27 mai - de la Radio Trinitas (reclamată de ascultători): „În Islam, femeia e considerată o lighioană care nu face altceva decât plăcere bărbatului”.

La aceste afirmaţii, moderatorul emisiunii nu a avut nicio reacţie.

„În utilizarea prezervativului, nu facem altceva decât, cei tineri care fac lucrul acesta, nu fac altceva decât să se masturbeze, care este o practică dezgustătoare".

În actul sexual, femeia primeşte ceea ce bărbatul este dator să-i ofere. Lichidul spermatic cuprinde o serie de substanţe chimice care neutralizează extrogenii pe care îi are organul femeii”, a mai spus preotul, legat de „sexul cu prezervativ”.

O altă afirmaţie scandaloasă a fost cea legată de sarcina după viol. „Poate fi vorba „de un viol la care ai consimţit şi care ţi-a plăcut să se repete”, a declarat preotul.

„Sunt rarisime cazurile în care violul se soldează cu graviditate. Vă rog să reţineţi, sunt rarisime cazurile când violul se soldează cu graviditate. Când se soldează cu graviditate, sunt mai multe cauze: fie că este vorba de un viol la care ai consimţit şi care ţi-a plăcut să se repete, fie că te-ai găsit în imposibilitatea de a face de aşa manieră încât celulele germinale care sunt pe punctul de a se întâlni, să se şi întâlnească şi să fie fertilizat oul.

(...) dacă s-a produs şi aşa, luaţi-l ca pe un dar a lui Dumnezeu”,  a declarat preotul.

Reprezentanţii Patriarhiei s-au delimitat de afirmaţiile preotului, care nu va mai fi invitat la emisiunile Trinitas. Mai mult, postul a primit o somaţie de la CNA, în baza următorului articol:

„Sunt interzise în programele audiovizuale afirmaţii defăimătoare generalizatoare la adresa unei persoane pe baza apartenenţei acesteia la un grup/o comunitate definit(ă) de gen, vârstă, rasă, etnie, naţionalitate, cetăţenie, credinţe religioase, orientare sexuală, nivel de educaţie, categorie socială, afecţiuni medicale sau caracteristici fizice."

Citește și: