Laura Buciu
947 vizualizări 8 nov 2018

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că fetiţa de 7 ani, care a plecat din faţa blocului împreună cu o persoană fără adăpost, dar apropiată familiei, spre cimitirul din Petroşani a fost găsită de oamenii legii, în cursul nopţii de miercuri sore joi.

„Aceasta a se afla în incinta unui cămin dezafectat din municipiul Vulcan, împreună cu bărbatul cu care a plecat din faţa blocului. Din primele verificări se pare ca fetiţa nu a fost victimizată în vreun fel. Aceasta a fost transportată la spital, pentru evaluarea stării se sănătate. Totodată, a fost sesizată autoritatea de protecţie a copilului, pentru efectuarea unei achete sociale”, arată sursele citate.

A fost deschis un dosar penal în acest caz pentru lipsire de libertate în mod ilegal, urmând să fie dispuse măsuri legale.

Cercetările se fac sub coordonarea Parchetului de la lânga Judecătoria Petroşani.

La căutări în localităţile Vaii Jiului au participat peste 50 de poliţişti, jandarmi şi politişti locali, sub coordonarea Serviciului de Investigaţii Criminale.

Fetiţa de 7 ani era dată în urmărire naţională, după ce, la data de 4 noiembrie, tatăl copilei, aflat în Timişoara, a reclamat dispariţia la Poliţia Municipiului Petroşani.

Citește și: