Gandul
1258 vizualizări 3 dec 2019

Acesta a fost găsit în dimineaţa zilei de 29 aprilie şi toată lumea a crezut că a murit tot atunci, dar Laura Vicol a dezvăluit într-o declaraţie pentru Antena 1 data adevărată în care a bărbatul a decedat.

„Răzvan nu a murit pe 29 aprilie, aşa cum s-a vehiculat luni dimineaţă, când a fost găsit. El a murit seara, în duminica sfântă de Paşti, către ora 23:00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineaţă. A murit la ora 22:55, exact distanţa parcursă între… El s-a dus glonţ spre moarte”, a specificat avocata. 

 

Dosarul morţii lui Răzvan Ciobanu a fost clasat

Procurorii constănţeni au clasat dosarul deschis în urma morţii creatorului de modă Răzvan Ciobanu, care şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină produs în apropierea localităţii Săcele. Potrivit procurorilor, designerul a murit în urma rănilor provocate de accident.

În urma morţii lui Răzvan Ciobanu, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au deschis un dosar in rem pentru ucidere din culpă. Luni, procurorul de caz a închis dosarul, constatând că designerul a murit din cauza hemoragiei produse în urma accidentului.

„S-a dispus clasarea conform articolului 16, litera f) din Codul de Procedură Penală, întrucât s-a constatat că decesul a fost cauzat de accident. În speţă a mai fost începută şi o urmărire penală privind conducerea sub influenţa unor substanţe, însă a fost închisă ţinând cont că a intervenit decesul”, au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Răzvan Ciobanu a murit, la sfârşitul lunii aprilie, după ce maşina pe care o conducea a ieşit în afara şoselei şi a lovit mai mulţi copaci. Designerul mergea spre Bucureşti din staţiunea Mamaia, unde a participat la o petrecere într-un club. Poliţiştii au constatat că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă în momentul accidentului.

Cercetările au arătat că maşina lui Răzvan Ciobanu a ieşit de pe drumul judeţean Constanţa-Săcele şi a rulat aproximativ 1 kilometru pe un drum de pământ, până când s-a izbit de copaci.

În urma impactului, Răzvan Ciobanu a fost proiectat afară din autoturism, trupul său fiind găsit de un localnic, în jurul orei 7 dimineaţa.

 

Citește și: