10103 vizualizări 10 ian 2013

Andreea Marin şi Ştefan Bănică se despart. Anunţul oficial a fost făcut pe paginile de Facebook ale celor doi, care au solicitat discreţie pentru a-şi proteja familiile, şi mai ales copiii. După un mariaj de 7 ani, cei doi - care au împreună o fetiţă de cinci ani, Ana Violeta, - au decis să se despartă. Motivul? Planuri de viitor diferite, potrivit mesajului postat simultan de cei doi pe Facebook.

"Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relaţie civilizată, caldă, atât pentru fetiţa noastră, cât şi pentru noi. Ne-am trăit relaţia cu discreţie, atât cât ne-a permis statutul de persoana publică, ce înseamnă pentru alţii în ziua de astăzi, din pacate, transformarea vieţii particulare într-o telenovelă", au scris cei doi.

Deşi au vrut să-şi trăiască relaţia departe de ochii publicului, cuplul Andreea şi Ştefan Bănică nu a fost ignorat. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2006, peste ocean, şi nu au făcut publice detalii cu privire la ceremonie. Amândoi mai fuseseră căsătoriţi, Andreea Marin cu Cristian Gheorghiţă, iar Ştefan Bănică cu Mihaela Rădulescu.

Ulterior, artistul a fost implicat într-o relaţie cu Camelia Constantinescu, în urma căreia i s-a născut un băiat, Radu Ştefan. Nu de mult, tabloidele au speculat că Bănică Jr ar mai avea un copil cu o fostă componentă a baletului emisiunii "Surprize, Surprize", Adriana Nicolae, şi ea actriţă şi antrenoare de firness. Actorul a dat publicaţia care a insinuat acest fapt în judecată şi a avut câştig de cauză.

Cu toate acestea, atât Andreea, cât şi Ştefan erau întrebaţi frecvent în interviuri de relaţia lor, iar presa tabloidă le vâna orice gest, declaraţie ori apariţie publică. În martie 2012, Andreea Marin vorbea pentru prima dată despre divorţ şi despre consecinţele unei astfel de decizii. "Nu m-ar dărâma", spunea vedeta tv.

"Privesc mult mai detaşată acest subiect în a doua mea viaţă ca familistă, am pornit la drum cu dragoste şi cu toată dăruirea, dar un divorţ nu ar fi ceva care să mă dărâme, chiar dacă nu mi-l doresc. Consider că atâta vreme cât avem sănătate, avem ce e mai preţios, în rest, le rezolvă timpul pe toate", declara atunci Andreea Marin Bănică.

Mărturisea şi că într-o relaţie, la nervi, poţi spune şi lucruri care rănesc şi că această ipostază nu i-a fost nici ei străină. Spre finalul anului, o altă declaraţie de-a Andreei Bănică avea să fie interpretată ca prevestind o eventuală separare.

"Sunt nefericită, aş putea spune. Întotdeauna. Pentru că întotdeauna am un vis care urmează a se împlini şi pe care nu am reusit să-l duc la îndeplinire. Aştept ca următorul vis să se împlinească şi nu mă simt bine până nu-l văd realizat. Îmi place starea asta de nefericire, pentru că asta mă face să mişc motorul din mine. Asta mă face să trăiesc şi să am motivaţie să trăiesc. Am avut un vis care nu s-a împlinit. De pildă, am mai vrut un copil, dar nu s-a împlinit acest lucru", a declarat Andreea Marin Bănică, potrivit libertatea.ro.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică se despart. Au făcut anunţul oficial

Andreea Marin şi Ştefan Bănică, o poveste de iubire sfârşită după şapte ani. VIDEO

Citește și: