Andreea Smerea
117 vizualizări 11 apr 2019
„În fapt s-a reţinut faptul că inculpaţii P. G.-E. şi N. O.-D. au cultivat plante de cannabis, iar cantitatea de droguri recoltată, de ordinul zecilor de kilograme, a fost distribuită cu preţul de 35 de lei/gram către diverşi vânzători din municipiul Bucureşti”, se arată într-un comunicat DIICOT.

În acelaşi document se precizează că, la data de 10.04.2019, procurorii DIICOT- Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combaterea a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog au efectuat două percheziţii în Bucureşti şi în localitatea Cocou, din judeţul Argeş, de unde au ridicat 25 de kilograme de droguri de risc, precum şi un sistem de întreţinere în interiorul şi în afara locuinţei a culturii de cannabis.

„Astfel, la adresa din municipiul Bucureşti, sector 5, a fost ridicată cantitatea de aproximativ 5 kilograme de masă vegetală (inflorescenţe şi frunze) provenite din cultura de cannabis şi suma de 2.200 de lei. De la locuinţa din localitatea Cocou, judeţul Argeş, au fost ridicate alte 20 de kilograme de inflorescenţe şi frunze de cannabis, un sistem complet de întreţinere a culturii indoor şi outodoor de cannabis (cort, sistem de irigare, ghiceve, instalaţie de iluminare), 6 cartuşe de calibru 7,62 mm şi alte 1.650 de cartuşe de calibru 22 mm”, mai arată comunicatul.

Cele două persoane urmează să fie prezentate Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

 

Citește și: