Gandul
35749 vizualizări 14 oct 2019

Femeia îl ademenise pe fostul iubit în apartamentul său şi l-a dezbrăcat. Iniţial, tânărul credea că va avea parte de o seară minunată, dar s-a înşelat. Imediat a apărut actualul iubit în peisaj.

Tânăra de 25 de ani şi iubitul ei sunt plasaţi în prezent sub control judiciar. Bărbatul de 31 de ani şi-a găsit iubita împreună cu fostul ei prieten în dormitor. Nervos, aşa-zisul încornorat l-a bătut pe rivalul său, apoi l-a filmat. Ulterior, bărbatul l-a ameninţat pe tânărul bătut că va posta imaginile cu el gol-puşcă pe reţelele sociale în cazul în care nu-i va da suma de 5.000 de euro:

„Victima a mers în apartamentul femeii unde a fost surprins de prietenul acesteia. Cel din urmă l-a lovit, ameninţat şi filmat cu telefonul mobil. Ulterior, l-a şantajat, cerându-i suma de 5.000 de euro pentru a nu face publice imaginile”, a precizat o sursă din cadrul anchetei pentru BZI.

După ce a scăpat din apartamentul celei pe care şi-o dorea ca amantă, tânărul bătut, ameninţat şi şantajat a mers la poliţie şi i-a reclamat pe cei care l-au chinuit toată noaptea.

Cei doi iubiţi au fost ridicaţi de poliţişti şi trimişi în arest pentru 24 de ore, pentru că au pus la cale un astfel de plan. Deşi procurorii ieşeni au cerut arestarea lor, judecătorii i-au lăsat în libertate.    

„Instanţa respinge, ca fiind nefondată, propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi privind luarea măsurii arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile faţă de inculpaţii Pricope Alin Ionel şi Cecan Maria Păuniţa şi, în consecinţă, dispune punerea în libertate a inculpaţilor care sunt reţinuţi în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi”, au declarat surse judiciare.

În prezent cei doi se află sub control judiciar. Tânăra este acuzată de complicitate şi şantaj, în tomp ce iubitul acesteia este acuzat de de distrugere, şantaj, lovire şi ameninţare:

„Dispune luarea faţă de inculpatul Pricope Alin Ionel, cercetat pentru şantaj, lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe, a măsurii preventive a controlului judiciar pe 30 de zile. De asemenea, dispune luarea faţă de inculpata Cecan Maria Păuniţa, cercetată pentru şantaj şi complicitate la lipsire de libertate, a măsurii preventive a controlului judiciar pentru 30 de zile”, au declarat magistraţii ieşeni.

Foto: BZI

Citește și: