Andrei Dumitrescu - Mediafax
Elvira Gheorghita
Aurelia Alexa - Mediafax
5281 vizualizări 20 mai 2013

Doi muncitori au fost răniţi în urma unui accident care a avut loc luni dimineaţă, la Întreprinderea de Maşini Grele Bucureşti (IMGB), unul dintre aceştia fiind transportat la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Capitală, în comă, cu traumatisme cranio-cerebral şi toracic.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX că, în jurul orei 9.20, a fost făcută o sesizare la numărul 112 prin care s-a anunţat că în zona IMGB sunt două persoane cu traumatisme.

La faţa locului au fost trimise două echipaje SMURD, o persoană fiind găsită în stare de inconştienţă, a precizat Daniel Vasile.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa, a declarat că una dintre cele două victime este în comă, cu traumatisme cranio-cerebral şi toracic grave, fiind transportată la Spitalul "Bagdasar-Arseni".

O echipă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti va face verificări la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul, a spus inspectorul general al ITM, Constantin Bujor.

Potrivit primelor informaţii, cei doi muncitori ar fi fost loviţi de lama unui motostivuitor, când lucrau la montarea unei schele pentru rafturi de depozitare.

Bujor a precizat că unul dintre muncitori este în stare mai gravă, iar celălalt este rănit la mână.

Citește și: