Florin Jinga
5320 vizualizări 26 feb 2019

Doi români au trecut prin clipe de coşmar, pe 22 de februarie, când au fost atacaţi, în curtea locuinţei lor din oraşul Malcontenta, în apropiere de Veneţia, de trei bărbaţi care purtau cagule, relatează Venezia Today.

Bărbatul a fost atacat primul, în timp ce cobora din maşină. Cei trei agresori l-au lovit cu pumnii şi cu picioarele minute în şir, ţipetele lui fiind auzite de soţia acestuia, care a ieşit din casă strigând după ajutor. Doar atât le-a trebuit bătăuşilor. Femeia a fost doborâtă imediat la pământ şi lovită de mai multe ori.

Ulterior, cei trei au scos un cuţit şi i-au tăiat bărbatului o bucată dintr-o ureche, au luat partea tăiată şi au părăsit imediat locul, fugind cu o maşină din apropierea locuinţei victimelor. Femeia a sunat la Poliţie, însă carabinierii au sosit după ce agresorii dispăruseră.

Cei doi români au fost internaţi în spital, în stare gravă, prezentând multiple leziuni în zona capului. Starea bărbatului este critică, el fiind încă inconştient la 24 de ore de la incident.

Incidentul a fost relatat şi de mai multe publicaţii electronice ale românilor din Peninsulă. Cei care par să-i cunoască pe românii agresaţi au pomenit proverbul ”după faptă şi răsplată”.

Alţii cred că ar fi vorba despre o reţea de agresori care pretind aşa-zise ”taxe de protecţie” şi care au vrut să dea un exemplu celor care refuză să plătească.

Poliţia din Italia nu a avansat nicio ipoteză legată de motivul agresiunii, dar a precizat că-i caută pe cei trei bărbaţi mascaţi şi că există ”nişte indicii încurajatoare”.

Foto: Hepta

Citește și: