Loredana VOICULESCU
910 vizualizări 31 oct 2015

În Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului SRI au fost internate 7 persoane, dintre care 4 cu răni foarte grave şi 3 intoxicate cu fum. Dintre cele 7 persoane, două au cetăţenie spaniolă şi una cetăţenie italiană. Amintim că o persoană cu cetăţenie germană este internată la Spitalul Universitar.

"Pacienţii internaţi la Spitalui Clinic de Urgenţă prof.dr.Agrippa Ionescu beneficiază de cea mai atentă monitorizare medicală şi de tratament adecvat stării lor de sănătate. SRI a ţinut legătura permanent, din momentul debutului crizei, cu viceprim-ministru Gabriel Oprea, secretarul de stat Raed Arafat şi sistemul medical de urgenţă. Datele sunt comunicate în permanenţă către MAI şi Ministerul Sănătăţii. Conducerea Serviciului îşi exprimă solidaritatea faţă de cei afectaţi de incendiu şi transmite condoleanţe familiilor îndoliate", potrivit comunicatului SRI.

27 de morţi şi 184 de răniţi dintre care 146 spitalizaţi, acesta este ultimul bilanţ oficial al incendiului izbucnit vineri seară, în Club Colectiv din centrul Capitalei, unde avea loc un concert al trupei Goodbye to Gravity. Până sâmbătă dimineaţă, din cei 27 de morţi, 17 sunt neindentificaţi, iar din cei 146 de internaţi 5 sunt neidenticaţi, a anunţat Raed Arafat, care a precizat de la primirea apelulului la 112 şi până s-a ajuns la faţa locului a durat 11 minute. Guvernul a decretat trei zile de doliu naţional.

Citește și: