908 vizualizări 24 aug 2012

Un bărbat şi fiica acestuia au ajuns la spital, vineri după-amiază, după ce au fost loviţi cu bâte de baseball de către mai multe persoane, incidentul producându-se în curtea Registrului Auto Român din Craiova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 16.00, la sediul Registrului Auto Român din Craiova, unde două persoane, tată şi fiică, au mers să facă inspecţia tehnică a autoturismului. Cu puţin înainte să le vină rândul, o maşină a intrat în viteză în curtea instituţei, iar din aceasta au coborât cinci persoane care au început să-i lovească pe cei doi, spun martorii.

"Noi am văzut cum cei cinci s-au dat jos din maşină cu bâte de baseball şi au început să-i lovească. Dădeau şi cu bâtele şi cu picioarele, până i-au doborât, după care au urcat în maşini şi au demarat în trombă. Cred că se cunoşteau", spune Mirel Firuţ, martor.

În urma altercaţiei, bărbatul şi fiica sa care aşteptau la RAR au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova cu două ambulanţe.

La faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje de la Jandarmerie, dar şi de la secţia 2 Poliţie din Craiova.

"Am fost sesizaţi despre acest incident, iar mai multe echipaje de Poliţie au declanşat cercetările. Poliţiştii au stabilit că victimele se cunoşteau cu agresorii şi aveau un conflict mai vechi. Ambele părţi sunt din Dăbuleni. Deocamdată nu putem spune dacă va fi deschis un dosar penal pentru că acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanelor vătămate", a declarat comisar Adrian Căpraru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.

Victimele au rămas în spital pentru investigaţii.

Georgiana Stănescu, corespondenti@mediafax.ro

Citește și: