Ana Petrescu
365 vizualizări 12 apr 2019

„O să înceapă iar un circ în care el o să fie circarul şef. O să mergem cu interimari din interiorul Guvernului. Asta este. Ştiţi cum e – de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Ce să-i ceri? Ăsta este materialul”, a afirmat Liviu Dragnea, joi seară, la Antena 3, întrebat dacă nu acceptă Klaus Iohannis demisiile celor două.

Liderul PSD a precizat că nu au fost încă discuţii legate de remaniere, însă vor fi la prima şedinţa a Comitetului Executiv al partidului.

„Nu, nu s-a discutat. O să discutăm la primul CEx. Eu am spus că nu vreau să meargă în campanie electorală din postura de ministru, pentru că nu e corect. Să foloseşti telefonul, maşina de serviciu în campanie electorală. Dacă o să apară discuţie despre alticineva (remanierea altcuiva), tot ce e posibil, dar eu nu ştiu şi nici nu am discutat cu altcineva despre asta”, a completat Dragnea.

Ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb deschide lista candidaţilor PSD la europarlamentare. Printre candidaţi se numără şi Natalia Intotero, ministrul pentru Românii de Pretutindeni.

 

Citește și: