Gandul
5838 vizualizări 9 nov 2019

Bucur a reacţionat după ce Diaconu a venit la Adevărul Live, unde a spus că pretenţia actorului mai tânăr de a dormi într-un pat este un moft.

Diaconu îl atacă pe Bucur şi spune că acesta a ales să se reorienteze spre altceva, pentru a câştiga mai mulţi bani, respectiv 6.000 de euro.

Bucur susţine însă că Diaconu a dormit în cabină, în pat, alături de fiul său, deşi acesta din urmă nu juca în niciun spectacol.

 „Nope, dumnealui a dormit în cabină, în pat, împreună cu băiatul dânsului, nu în holul teatrului. Şi, aşa cum a afirmat, venise ca şofer al echipei de actori în acea deplasare, iar băiatul dânsului nu juca în spectacol. Nu spun că şoferul nu trebuia să doarmă în pat, doar că ar fi fost frumos să facă acelaşi lucru şi actorii tineri. Iar să comentezi că am plecat pentru 6000 de euro e ruşinică, mai ales după interviul Recorder (deşi am plecat din teatru în urma unui accident şi pentru că am avut mereu senzaţia că sunt mai bun în film decât pe scenă, nu pentru 6.000 de euro). PS. Am fost în teatrul Podul, cine ştie cum era acolo înţelege că treaba cu «teatru pentru teatru» este o vorba aruncată către mine fără nicio justificare!“, a scris Dragoş Bucur pe Facebook.

Scandalul a început după ce Dragoş Bucur a scris pe Facebook că a fost umilit de Mircea Diaconu, la Viena.„L-am pus pe coji de nucă? Sau ce vrea să spună acum? Asta e părerea lui? Teatrul se face pentru teatru. Nu e o zonă de spa sau de fiţe, ca să confundăm cu altceva. La ce se referă el, că e tendenţioasă afirmaţia, e un hol de teatru. Acolo a dormit toată trupa, cu mine în cap. (...) Noi nu câştigăm bani în meseria asta. Nu sunt mulţi bani. Sunt puţini. Dacă vrei bani, iar asta i-am spus la un moment dat. Într-o seară, ţin minte că era un spectacol programat la Nottara şi Dragoş Bucur mi-a zis că nu poate să vină. Păi, cum să nu vii? E spectacol programat. În meseria noastră primează teatrul. Restul se mai amână. El spune: «Domne, eu am un contract şi câştig şase mii de dolari». Bine, dar alege. Nu am nicio problemă. Alege! A ales şi a plecat la 6.000 de dolari. Teatrul se face cu sufletul şi cu dăruirea, nu cu spa-urile“, a declarat Diaconu la Adevărul Live.


 

Citește și: