Roxana Preda
364 vizualizări 27 oct 2016

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 27 octombrie a.c., decretul prin care ia act de demisia domnului Cristian Ghinea din funcţia de Ministru al Fondurilor Europene.
De asemenea, Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea domnului Dragoş Cristian Dinu în funcţia de Ministru al Fondurilor Europene”, informează Administraţia Prezidenţială.

Secretarul de stat în Ministerul Fondurilor Europene Dragoş Cristian Dinu este luat în calcul pentru a prelua conducerea ministerului după demisia lui Cristian Ghinea, au declarat miercuri seara pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

Dragoş Cristian Dinu, 38 de ani, este secretar de stat în MFE din mai 2016.

Cristian Ghinea şi-a depus miercuri demisia din funcţia de ministru al Fondurilor Europene pentru a candida pe lista USR la Camera Deputaţilor.

"Acum o oră şi jumătate mi-am anunţat colegii de Guvern că mi-am depus demisia la Cancelaria primului ministru pentru a putea să vin alături de USR în această luptă şi pentru a putea să continui proiectele pe care le-am început atât la Cancelaria Primului Ministru, cât şi la Ministerul Fondurilor Europene", a spus Cristian Ghinea, la sediul USR.

Citește și: