Departamentul Corespondenţi
1136 vizualizări 6 ian 2019

Zeci de oi au fost filmate duminică, în timp ce blocau Drumul European 81 în localitatea Sîncraiul Almaşului din judeţul Sălaj, oprite pentru a linge sarea aruncată de drumari pe carosabil. În zonă se formaseră coloane de maşini, iar imaginile postate de şoferi pe Facebook au devenit virale.

Mirel Matyas din Zalău a postat pe pagina sa de Facebook imagini surprinse în trafic, în timp ce stă în coloană pe E 81, pentru a face loc unei turme de oi. Animalele lingeau de zor sarea împrăştiată de drumari pe carosabil.

”De pe drumurile patriei... O turmă de oi fără cioban a creat la intrarea în Sîncraiul Almaşului un adevărat blocaj. Oile se puseseră la lins sarea de pe asfalt şi nu se dădeau duse, oricât au claxonat Şoferii... Cine ştie pe unde o fi fost ciobanul. Cu siguranţă nu la biserică...” scrie Mirel Matyas.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea, a declarat pentru corespondentul Mediafax, că Poliţia nu a fost sesizată despre acest incident.

”Nu am avut nicio sesizare, nici directă, nici pe numărul unic de urgenţă 112, despre turma de oi de pe E81”, a spus Cristea.

 

Citește și: