Laura Albu
185 vizualizări 12 iul 2019

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că luni 15 iulie 2019 încep lucrările de reparaţii şi consolidare la podul de cale ferată situat pe magistrala feroviară Bucureşti - Constanţa, la km 4+327 (Pod Constanţa), lucrările desfăşurându-se doar în cursul nopţii, în intervalul orar 22.00-05.00”, anunţă reprezentanţii CFR.

Lucrările vor fi realizate de pe partea dreaptă pe sensul de intrare în pasaj dinspre Centru spre Bucureştii Noi şi vor fi executate, în etape succesive, în în cursul nopţii, fără închiderea totală a circulaţiei autovehiculelor pe Calea Griviţei. Se va păstra în pemanenţă deschisă o bandă cu lăţimea de minimum 2,5 m, pe sensul unde se desfăşoară lucrările.

Reprezentanţii CRF dau asigurări că o bandă va fi menţinută deschisă chiar dacă lucrările vor implica restricţii pe ambele sensuri ale liniei de tramvai. De asemenea, aceştia mai asigură că nu vor interveni modificări majore în circulaţia rutieră.

„Dat fiind faptul că podul feroviar de la km 4+327 reprezintă un obiectiv de utilitate publică, cu o importanţă deosebită atât pentru traficul feroviar, cât şi pentru cel rutier, CFR SA a analizat şi a stabilit împreună cu constructorul şi cu autorităţile locale abilitate un program de lucrări astfel încât, în perioada execuţiei, să nu intervină modificări majore de trafic în circulaţia rutieră”, mai anunţă reprezentanţii CRF.

Foto: caracter ilustrativ

 

Citește și: