Silviu Bănilă
5629 vizualizări 23 nov 2018

”Vine lansată pe Splai, mă depăşeşte pe linie dublu continuă, merge vreo 20 de metri pe contrasens, taie faţa unuia şi se opreşte. Ajung în dreapta ei şi o văd - duamna Ecaterina Andronescu, bre.

Pornim, şi la următorul semafor trece pe roşu plin, că aşa e când eşti la putere. Te doare la caşchetă de legi şi de fraierii care le respectă. #PSDvsRomânia”, scrie utilizatorul pe contul său.

La comentarii, un alt bărbat o acuză pe Ecaterina Andronescu de condus imprudent: ”Asta nu-i nimic, să vezi cu ce viteză circulă prin parcul Politehnicii, când tu te plimbi cu copiii pe acolo. Când i-am bătut obrazul, a oprit, a dat înapoi şi mi-a zis că ea în 30 de ani n-a avut nicio amendă luată. Normal, cine să i-o dea!?”

O altă utilizatoare povesteşte o experienţă cu Andronescu în trafic:

Potrivit declaraţiei de avere, Ecaterina Andronescu are un autoturism Toyota cumpărat în 2009, dar a fost văzută conducând şi o Dacia Logan.

În 2012, ministrul Educaţiei a fost implicată într-un accident auto în Bucureşti. Ecaterina Andronescu a fost rănită la mâna stângă, după ce airbag-ul Loganului s-a deschis în momentul impactului.

"Este în ordine. Eu veneam prin faţa Sălii Palatului, pe strada Luterană şi veneam spre minister. În intersecţia cu Ştirbei Vodă, aveam verde. Un taximetrist a intrat pe roşu şi peste mine. De la airbag-uri, m-am ars puţin la trei degete, dar nu e ceva important. Nici taximetristul nu are nimic. Dacia Logan cu care eram eu este avariată în faţă. M-am speriat. Eu sunt şofer cu experienţă şi asta este. Nu am mai păţit niciodată asemenea lucru, este adevărat, dar orice om se sperie când trece peste ceva similar," declara Ecaterina Andronescu, la Romania TV, dupa accidentul rutier în care a fost implicată.

"Pe Ştirbei Vodă, în intersecţia aceea, există un semnal de verde intermitent pentru luat la dreapta. În intersecţie se angajase, pentru luat la dreapta, un autobuz. Evident că autobuzul avea verde, dar pentru cei care mergeau înainte pe Ştirbei era roşu. Numai verdele intermitent îi dădea voie şoferului să o ia la dreapta. Şoferului de autobuz. Şi el este martor. El ştia că celălalt a avut roşu, a coborât din maşină, a venit şi a spus care a fost situaţia", a explicat demnitarul.

Brigada Rutieră a confirmat că taximetrul care a lovit maşina demnitarului ar fi intrat în intersecţie pe culoarea roşie.

 

Citește și: