Gandul
920 vizualizări 19 aug 2019

18:57 Avocat: Dincă spune de Alexandra că au dormit în acelaşi pat, dar nu s-au consumat raporturi sexuale

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a povestit, la emisiunea "Marius Tucă Show", ce le-a spus principalul suspect al crimelor din Caracal anchetatorilor cu referire la Alexandra Măceşanu. Acesta a susţinut că nu a violat-o şi că au dormit în acelaşi pat în noaptea respectivă.

Citeşte continuarea...

18:53 Avocat, despre suspendarea reconstituirii: Doi cetăţeni au deschis portiera maşinii unde era Dincă

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a spus, la emisiunea "Marius Tucă Show", că reconstituirea din prima zi de după recunoaşterea faptelor a fost oprită brusc, deoarece doi necunoscuţi au reuşit să deschidă portiera maşinii în care era Gheorghe Dincă şi să înjure.

Citeşte continuarea...

18:34 Avocat: Soţia lui Gheorghe Dincă a venit în aprilie în România şi a stat o lună în Casa Groazei

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a spus, la emisiunea "Marius Tucă Show", că soţia principalului suspect din cazul crimelor din Caracal a venit în România pe 26 aprilie, după momentul la care se presupune că Luiza Melencu ar fi fost ucisă, şi a stat o lună în "Casa Groazei".

Citeşte continuarea...

 

18:26 Avocat: Dincă ne-a zis „Vreau să vă spun adevărul în acest caz. Eu am comis faptele"

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a declarat, la emisiunea "Marius Tucă Show", că Dincă şi-a recunoscut prima dată faptele în faţa unui poliţist, iar mai apoi în faţa sa şi a unui procuror. Recunoaşterea faptelor a fost în a 3-a zi de anchetă.

Citeşte continuarea...

 

18:16 Primul avocat al lui Gheorghe Dincă: Primele acuzaţii au fost de trafic de persoane şi viol

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a declarat, la emisiunea "Marius Tucă Show", că acuzaţiile iniţiale ale procurorilor au fost de trafic de persoane, în ceea ce o priveşte pe Luiza Melecu, şi de trafic de minori şi viol, în ceea ce o priveşte pe Alexandra Măceşanu.

Citeşte continuarea...

Ştirea iniţială. Informaţii în exclusivitate despre cel care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

1.    Cine a decis să nu-l mai reprezinte pe Gheorghe Dincă?

2.    Cum îl descrie pe Gheorghe Dincă? Este el autorul crimelor? Făcea parte dintr-o reţea?

3.    Are Dincă profilul unui psihopat, criminal în serie? De ce nu şi-a şters Dincă urmele?

4.    Există probe indubitabile pentru acuzaţia de omor calificat?

5.    Este posibil ca Gheorghe Dincă să scape?

Sunt câteva întrebări la care va răspunde Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, începând cu ora 18.00, într-o emisiune LIVE "Marius Tucă Show" pe mediafax.ro şi gandul.info.

Citește și: