28609 vizualizări 5 mar 2018

"Pot fi sunată pe whatsapp pentru că aici telefonul costă foarte mult. Aici, lucrurile sunt foarte scumpe, cine îşi imaginează că Costa Rica este o ţară de mâna a treia trebuie să ştie că nu îţi poţi permite în Costa Rica ce-ţi poţi permite în România. Aici este foarte greu să îţi cumperi o casă sau o maşină. Mâncarea în magazine este de 3-4 ori mai scumpă decât în România. Totul este foarte scump, iar convorbirile telefonice sunt şi mai scumpe", a declarat Elena Udrea, luni seară, la România Tv.

Fostul ministru a reiterat ideea potrivit căreia, având în vedere că se află în primul trimestru de sarcină, are o recomandare medicală de a sta departe de orice i-ar putea cauza stres, acesta fiind motivul pentru care a ales să petreacă timp în Costa Rica.

Referitor la Alina Bica, alături de care a fost fotografiată în Costa Rica, fostul ministru al Turismului a arătat că se întâlneşte cu fosta şefă DIICOT de câte ori are ocazia şi mai discută probleme juridice, legate de dosarele răsunătoare din România. Elena Udrea a precizat că Alina Bica are probleme la coloană şi că urmează un tratament pentru asta.

"Am văzut că domnul Orban a fost achitat. El care avea acuzaţie pentru că ceruse bani în campania electorală, înţeleg că erau şi ceva înregistrări acolo, a fost achitat, ceea ce mie îmi dă mari speranţe că în două dosare în care am fost acuzată pentru bani la partid, în campanie, şi nu în campania mea, şi eu voi fi achitată. Este un caz care îmi dă mari speranţe", a mai spus Elena Udrea.

Fostul ministru a reiterat ideea potrivit căreia are de gând să revină în ţară.

Citește și: