Florin Jinga
1670 vizualizări 10 feb 2019

Elena Udrea şi Adrian Alexandrov sunt fotografiaţi în timp ce au ieşit la plimbare cu fiica lor, Eva Maria.

Alexandrov a postat şi pe Facebook o imagine în care apare doar el împingând căruciorul în care se află fiica sa. Poza este însoţită de descrierea: "My girl, Eva Maria".

Adrian Alexandrov cu fiica sa, Eva Maria

Elena Udrea a fost eliberată de Crăciun din închisoarea din Costa Rica unde s-a aflat alături de fosta şefă a DIICOT Alina Bica. Ele au fost puse în libertate după ce justiţia din România a anulat cererile de extrădare în cazul lor, în condiţiile în care executarea pedepselor le-a fost suspendată în baza deciziei CCR prin care constituirea completurilor de 5 judecători de la instanţa supremă a fost declarată nelegală.

Pedeapsa de şase ani de închisoare primită de Elena Udrea în dosarul Gala Bute, dar şi pedeapsa de patru ani a Alinei Bica au fost suspendate prin decizia ICCJ.

"Abia am ajuns acasă. A fost o experienţă foarte grea de data aceasta,” a povestit Elena Udrea, pe 25 decembrie, la Antena 3. ”Spun de data aceasta, pentru că o compar cu cea din 2015, când am fost arestată preventiv în România. A fost mult mai greu decât atunci pentru că acum există un copil, există Eva şi despărţirea de ea a fost foarte greu de suportat. Am găsit-o mult mai mare decât am lăsat-o. Am lăsat-o la 13 zile, când m-au ridicat de pe stradă şi am găsit-o acum mult mai mare. Cred că şi ea e curioasă să mă cunoască. Încercăm să ne cunoaştem reciproc. Cel mai greu de suportat a fost că nu eram cu copilul meu. Altfel, faptul că eram cu Alina Bica a făcut mai uşoară perioada asta. Departe de ţară, mult mai greu decât ce s-a întâmplat în 2015, dar Dumnezeu a făcut o minune că în Ajunul Crăciunului am ajuns acasă”.

Deşi înainte să fie reţinută şi închisă aceasta era activă pe Facebook, postând imagini şi comentarii referitoare la acuzaţiile care i se aduc sau la evenimente din ţară, după ieşirea din închisoare Udrea s-a limitat la două postări, una după eliberare şi o alta după Anul Nou. Foto: Alexandrov Adrian/ Facebook/ Instagram

Citește și: