Andreea Tobias
Vasile Magradean
36 vizualizări 16 nov 2014

Emil Boc a votat la secţia 48 din Cluj-Napoca, însoţit de soţia sa, Oana, şi de lideri ai PDL Cluj şi PMP Cluj.

"Am votat pentru consolidarea democraţiei şi a statului de drept în România, pentru o creştere economică fundamentată pe investiţii şi locuri de muncă, am votat aşa cum cred că votează orice om de dreapta", a afirmat Emil Boc la ieşirea de la urne.

Totodată, primarul şi-a manifestat speranţa că locuitorii Clujului vor ieşi în număr mare la urne, "dată fiind participarea civică recunoscută a clujenilor în procesul electoral, şi nu numai”.

În opinia lui Boc, un vot liber exprimat de către cetăţenii informaţi reprezintă cheia democraţiei şi continuităţii acesteia.

"Cetăţenii, prin vot, îşi apără democraţia şi sper ca românii să participe azi într-un număr cât mai mare pentru că prin asta vor apăra democraţia din ultimii ani şi consolidarea acesteia”, a spus Emil Boc.

Întrebat dacă este de părere că turul al doilea al alegerilor se va desfăşura mai bine decât primul tur în diapora, Boc a răspuns negativ.

"Probabil se va economisi un pic de timp prin faptul că au fost scoase de pe internet declaraţiile pe proprie răspundere, dar prin faptul că nu s-au înfiinţat secţii suplimentare, ceea ce era posibil, din nefericire nu se va îmbunătăţi semnificativ votul din diaspora”, a afirmat fostul premier.

Citește și: