Mihaela STOICA
32904 vizualizări 2 iun 2013

Situaţie ridicolă la Liceul Teoretic "Lucian Blaga" din Bucureşti, unde elevii clasei a XII-a au primit, pentru festivitatea de absolvire, eşarfe pe care era scris numele Vasile Blaga, în loc de cel al poetului.

Elevii de clasa a XII-a ai Liceului Teoretic "Lucian Blaga", situat în sectorul 2 al Capitalei, au fost obligaţi să poarte la festivitatea de absolvire robe cu eşarfe inscripţionate cu numele şefului PDL, Vasile Blaga. Greşeala este a firmei care a inscripţionat articolele de îmbrăcăminte.

„Când au venit robele şi eşarfele, nu erau înscripţionate cum trebuie, în sensul în care în loc să scrie 'Lucian Blaga' scria 'Vasile Blaga'", a declarat un absolvent al liceului în cauză la Realitatea TV.

Conducerea liceului nu a luat nicio poziţie faţă de această situaţie, mai susţine tânărul. Elevii au găsit însă o soluţie pentru a ieşi din "penibil": au întors eşarfele invers, pentru a nu se vedea scrisul.

Până la această oră nu a putut fi obţinut un punct de vedere al conducerii liceului.

Inspectoratul Municipiului Bucureşti nu are cunoştinţă de această situaţie, dar spune că o va analiza.

"Nu ştiu nimic despre asta. Vedem mâine despre ce este vorba şi vom analiza", a declarat pentru gândul Daniel Mălăelea, inspector şcolar general adjunct. "Poate a fost o greşeală (inscripţionarea eşarfelor cu numele lui Vasile Blaga n.r.)", a mai spus acesta.

LOTO, LOTO 6/49. Un milionar în lei la LOTO 5/40. Un politician a ghicit 5 numere la LOTO 6/49

 

Citește și: