778 vizualizări 3 iun 2019

Poliţia Galaţi a transmis că, luni, în jurul orei 11.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Galaţi au depistat un adolescent în vârstă de 16 ani, pe numele căruia Judecătoria Galaţi emisese, în februarie 2019, o sentinţă penală de internare într-un centru educativ pe o perioada de un an, pentru tâlhărie.

Acesta a fost predat poliţiştilor din cadrul Biroului Urmăriri şi, în jurul orei 14.30, profitând de un moment de neatenţie al oamenilor legii, băiatul fugit din sediul Poliţiei.

Oamenii legii înearcă să îl găsească pentru a-l reţine pe adolescent.

În acest caz a fost deschis un dosar pentru pentru evadare şi neglijenţă în serviciu.

Adolescentul a fost prins

Adolescentul în vârstă de 16 ani, care a evadat, luni, din sediul Biroului Urmăriri al Poliţiei Galaţi, a fost prins. Tânărul va fi internat într-un centru educativ, în baza unei sentinţe a judecătorilor.

Tânărul de 16 ani a fugit din sediul Poliţiei, profitând de un moment de neatenţie al oamenilor legii.

El fusese adus la poliţie pentru că pe numele său Judecătoria Galaţi emisese, în februarie 2019, o sentinţă penală de internare într-un centru educativ pe o perioada de un an, pentru tâlhărie.

Poliţiştii au început căutările imediat după fuga tânărului, iar în acest caz a fost deschis un dosar pentru pentru evadare şi neglijenţă în serviciu.

 

Citește și: