Gandul.info
Dan CARBUNARU
385 vizualizări 5 apr 2011

Marcu Dorel estenumele românului din Spania care şi-a ucisconcubina. Victima are 19 ani şi se numeşteMoldovan Viorela. Cei doi erau plecaţi în Spania de un an şijumătate. Copilul de trei ani, care a asistat la crimă, eradoar al Viorelei.

Tatăl criminalului este din Copşa Mică şi eleste cel care a sunat la Inspectorarul de Poliţie Judeţean Sibiupentru a anunţa crima comisă de fiul său. Ofiţerul de poliţie dinSibiu, fost ataşat de interne în Spania, a alertat poliţiaspaniolă. În jumătate de oră, echipele de la Omoruri au ajuns lauşa suspectului. Acesta nu a deschis, aşa că poliţiştii au luatautorizaţie de la judecător şi au intrat în forţă.

În casă mai erau sora victimei, de 13 ani, pe care DorelMarcu intenţiona să o omoare, precum şi fetiţa victimei, în vârstăde 3 ani. Potrivit poliţiştilor spanioli, se pare căminorii au asistat la crimă. Asasinul a fost găsit în stare deşoc.

Vecinii spun că au auzit zgomote noaptea, dar nu au sunat lapoliţie pentru că erau obişnuiţi cu scandalurile celor doiromâni.

Potrivit cercetărilor preliminarii, victima murise de câteva oreşi nu mai putea fi salvată. Din fericire, copiii au scăpat cu viaţăşi vor fi luaţi în custodie de autorităţi, până se va stabili unaparţinător legal.

Marcu Dorel şi Viorela Moldovan locuiau într-o zonă rău famată,unde se află multe bordeluri şi se comit frecventinfracţiuni. Autorităţile spaniole nu ştiu cu ce se ocupaucei doi români.

Marcu Dorel riscă 25 de ani de închisoare pentru omor. El a fostreţinut şi urmează să fie arestat.

În urmă cu trei ani, tot în zona Madrid, un român a turnatbenzină pe prietena sa şi i-a dat foc. Femeia a murit.

Citește și: