Andreea Tobias
5257 vizualizări 13 nov 2018

Cei doi hoţi visau să dea lovitura vieţii lor: să golească de bani ATM-ul băncii din comună. În noaptea de luni spre marţi, au aşteptat până când toată lumea a adormit şi au amplasat o ”bombă” lângă bancomat. Desigur, păstrând proporţiile: bomba era o instalaţie improvizată, pentru care au folosit o butelie cu gaz.

Reuşita a fost doar parţială. Explozia produsă nu a reuşit decât să spargă greamurile băncii şi să declanţeze alarma care a trezit pe toată lumea din zonă. Speriaţi, cei doi hoţi ghinionişti au luat-o la fugă şi s-au făcut nevăzuţi. N-a fost nevoie nici măcar de intervenţia pompierilor, deoarece deflagraţia nu a fost urmată de un incendiu.

După ce au ajuns la faţa locului şi şi-au dat seama despre ce este vorba, poliţiştii au instituit filtre pe străzi, sperând să-i prindă pe cei doi. Fără succes, până la sosirea dimineţii. Anchetatorii urmează să studieze imaginile camerelor de supraveghere din zonă şi nu cred că va fi prea dificil să-i depisteze pe hoţi, care vor fi acuzaţi de distrugere şi tentativă de furt calificat. 

foto: IPJ Giurgiu

Citește și: