7682 vizualizări 14 mai 2012

MANDINGA, trupa care reprezintă ROMÂNIA la finala concursului EUROVISION 2012, a acordat un interviu pentru site-ul oficial al EUROVISION 2012.

Cei de la MANDINGA susţin că piesa lor, „Zaleilah”, este foarte populară în România şi, fiind ritmată, ar trebui să prindă şi la Baku (Azerbaijan), atât în semifinala EUROVISION 2012 din 22 MAI 2012, cât şi, speră ei, în finala EUROVISION 2012 din 26 MAI 2012.

Site-ul EUROVISION 2012 susţine că MANDINGA este o combinaţie între România şi Cuba, deci implicit între culturile celor două ţări, şi că trupa noastră va aduce sound-ul latin la Baku.

În culise, membrii trupei Mandinga sunt foarte calmi, dar pe scenă se transformă şi debordează de energie. „Sperăm că oamenii vor reţine dansul nostru şi că, după ce se va termina competiţia, încă vor cânta şi vor dansa pe Zaleilah”, a declarat Mandinga pentru site-ul Eurovision 2012.

Mandinga se prezintă la Eurovision 2012 cu o coregrafie plină de dragoste şi voie bună. Ecranele LED vor fi luminate de imagini cu tobe care vor bate după ritmul piesei „Zaleilah”, dar şi cu inimi colorate în galben sau violet, se mai arată pe site-ul Eurovision 2012.

Site-ul Eurovision scrie că Mandinga are o coregrafie foarte interesantă, care seamănă cu videoclipul oficial al piesei „Zaleilah”. Totodată, grupul este foarte puternic şi din punct de vedere vocal, solista Elena Ionescu având o voce foarte convingătoare, scrie site-ul Eurovision 2012.

La prima conferinţă de presă din Baku, Mandinga a interpretat o versiune acapella (fără instrumente) a piesei „Zaleilah”, pentru care au fost aplaudaţi de cei prezenţi. Apoi, au răspuns la întrebări, explicând că „suntem o trupă de muzică, nu doar o trupă de dans” şi că rolul lor este să aducă „dansul latin în România”.

Site-ul Eurovision 2012 încheie spunând că membrii trupei Mandinga sunt foarte încrezători în ceea ce priveşte şansele lor la Eurovision, dorind să se claseze între primele cinci locuri.

VIDEO EUROVISION 2012: MANDINGA – „ZALEILAH”, piesa cu care ROMÂNIA vrea să cucerească Europa:

GALERIE FOTO EUROVISION 2012: MANDINGA şi coregrafia cu care ROMÂNIA vrea să cucerească EUROPA:


Citește și: