Carmen Dumitrescu
9775 vizualizări 30 mai 2019

Conflictul a avut loc la începutul lunii aprilie, când Darius Dan, fiul ministrului de Interne, Carmen Dan, ar fi cerut, în discoteca din Buteşti, să fie schimbată muzica.

Un martor la incident a povestit, pentru corespondentul Mediafax, că cei care l-au bătut pe băiat nu ar fi ştiut că acesta este fiul lui Carmen Dan.

„E o discotecă pe care Darius o frecventează. El a vrut să schimbe muzica la DJ, că nu i-a plăcut muzica. În discoteca respectivă, iubitorii de manele fac cel mai mare consum. DJ-ul ştia cine este el, că e băiatul lui Carmen Dan şi restul clienţilor au fost revoltaţi. Evident, clienţii nu ştiau cine e Darius. Şi unul dintre ei s-a enervat şi s-a dus şi l-a <compostat> direct, n-a mai stat la discuţii. Patronii ştiau cine este, l-au luat pe Darius, l-au ascuns în bucătărie, apoi au spus găştii de clienţi deranjaţi de Darius că el e fiul ministrului de Interne. S-au panicat când au auzit. La vreo două ore a venit poliţia de la Videle, apoi cea de la Alexandria, care a luat probele de pe camere”, a spus martorul.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman, Teodora Dragole, a declarat, joi, corespondentului Mediafax, că există o anchetă în desfăşurare după incidentul violent petrecut în localitatea Buteşti, verificările fiind supravegheata de procuror.

„Am identificat o infracţiune de lovire în noaptea de 6 spre 7 aprilie. Poliţiştii din cadrul secţiei de Poliţie Rurală Poeni au fost sesizaţi direct, printr-o plângere a unui tânăr din Videle care a semnalat că în noaptea de 6 spre 7 aprilie că în timp ce se afla în incinta unei societăţi comerciale din satul Buteşti ar fi fost agresat fizic de către un tânăr din localitate. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe şi în continuare se efectuează cercetări", a declarat Dragole.

Aceasta susţine că victima, respectiv Darius Dan, a făcut plângerea abia a doua zi după scandal, la Poliţia Rurală Poeni.

Foto: Darius Costin Dan/ Facebook

Citește și: