Vasile Magradean
339 vizualizări 5 iun 2019

Peste 20 de studenţi de la FSPAC Cluj-Napoca, îmbrăcaţi în tricouri de culoare violet, personalizate, au dansat, miercuri, timp de cinci minute în faţa instituţiei în cadrul flash mob-ului #ieşidincasă care s-a dorit a fi un îndemn pentru oameni de a se implica în acţiuni de ecologizare, inclusiv să participe la vot.

Organizatorul flash mob-ului, Carmen Lucuţ, a declarat, miercuri, că studenţii susţin tot ceea ce ar face bine oamenilor.

„Am organizat acest flash mob pentru a îndemna şi încuraja oamenii să iasă din case, să se implice şi să facă diverse activităţi pentru comunitate, în folosul comunităţii, pentru a fi mai uniţi. Vrem să susţinem tot ceea ce face bine oamenilor – campanii de ecologizare, curăţenie, donare de sânge etc, orice ajută comunităţii, inclusiv să iasă la vot”, a spus Lucuţ.

Un alt student a explicat, la rândul său, că este nevoie de o implicare în acţiuni civice, iar noua generaţie are un rol important de a-i face pe ceilalţi să conştientizeze puterea votului.

„Se simte nevoia unui îndemn către clujeni, şi nu numai, de a se implica şi în plan civic, de a participa la diverse scrutinuri de care depinde, uneori, chiar viitorul”, a subliniat acesta.

Citește și: