Gandul
7815 vizualizări 24 sep 2019

Aceasta nu a dorit să îşi dezvăluie identitatea, dar a recunoscut relaţia pe Facebook: „Am fost împreună, însă am rupt logodna acum opt ani”, a declarat femeia pentru Libertatea.

Femeia a recunoscut totodată că bărbatul avea probleme cu legea.

„Înainte să fiu cu el, a fost condamnat pentru hărţuire şi agresiune a unor femei. A fost internat într-un stabiliment psihiatric după ce şi-a ispăşit pedeapsa”, a declarat femeia, despre individul originar din localitatea olandeză Cuijk.

Tânăra a refuzat să spună însă dacă olandezul Johannes Visscher a fost violent şi cu ea.

Străinul de 46 de ani este suspectat că ar fi ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru, o fetiţă de 11 ani din judeţul Dâmboviţa, după care s-a sinucis în Olanda.

Femeia susţine că individul a fost în trecut condamnat la închisoare şi internat pentru tratament psihiatric în legătură cu infracţiuni de natură sexuală, informează presa locală.

Potrivit acesteia, suspectul în cazul crimei din Dâmboviţa, pe care l-a descris drept fermecător şi inteligent, călătorea regulat în România.

Bărbatul, identificat de autorităţi drept Johannes V., dar care folosea şi diminutivul Joop, lucra la o companie din domeniul IT, a precizat ea.

Femeia nu a oferit mai multe detalii despre infracţiunile sexuale de care a fost găsit vinovat individul, însă a adăugat că aflat despre trecutul acestuia abia după câteva luni de relaţie, lucru care a făcut-o să pună capăt relaţiei.

"Eu am o fiică care nu este a lui şi care era mică la acea vreme. La scurt timp după asta am pus capăt relaţiei. Trebuia să ne căsătorim în 2011", a explicat fosta logodnică.

Procurorii din Olanda au refuzat să confirme informaţiile privind cazierul suspectului, motivând că o investigaţie este în curs de desfăşurare în România.

Citește și: