Andrei Luca POPESCU
2825 vizualizări 8 mar 2012

Fostul pilot Adrian Iovan a fost reclamat la Poliţie de către o vecină, că a împuşcat pe o stradă din Otopeni un câine fără stăpân. Iovan, deţinător legal a două arme de foc - o puşcă de vânătoare şi un pistol de tir, a fost audiat la Poliţie, i s-a suspendat permisul de port-armă pe perioada cercetărilor, iar armele sunt expertizate de poliţişti pentru a se stabili dacă Iovan a tras cu ele.

Adrian Iovan este cercetat penal pentru uz fără drept al armelor de foc şi riscă până la 5 ani de închisoare. El neagă că are legătură cu incidentul.

"Un bărbat de 53 de ani din Otopeni ar fi împuşcat un câine pe un drum de serviciu din Otopeni. O doamnă a sunat la 112 şi a reclamat fapta. Câinele era un maidanez, nu era în proprietatea doamnei şi se afla pe stradă", a declarat pentru gândul Claudia Burada, purtătoarea de cuvânt a IPJ Ilfov.

Armele lui Iovan au rămas în custodia Poliţiei, până când expertiza tehnico-balistică este finalizată, lucru care poate dura până la două luni.

Iovan

Adrian Iovan nu este la primul incident cu arme de foc. Fostul soţ al creatoarei de modă Romaniţa Iovan a împuşcat mortal un hoţ care a pătruns în casa lor, în 2005. El a fost achitat de orice acuzaţie în acest caz.

Citește și: