Departamentul Corespondenţi
2343 vizualizări 30 apr 2013

Magistraţii Curţii de Apel Iaşi i-au redus, marţi, pedeapsa fotbalistului Daniel Pancu de la zece luni de închisoare cu suspendare la cinci luni de închisoare cu suspendare, pentru conducere sub influenţa alcoolului, decizia, care este definitivă, fiind luată în urma recursului acestuia.

Ciorbă de miel, drob de miel, friptură de miel - câţi miei se vor vinde în România în această săptămână. HARTA PREŢURILOR pentru masa de Paşte

REŢETĂ DE PAŞTE: Trei modalităţi simple de a găti ciorba de miel

"În urma recursului formulat de Daniel Pancu, pedeapsa i-a fost redusă de la zece luni de închisoare cu suspendare la cinci luni de închisoare cu suspendare. Soluţia este definitivă", a declarat corespondentului Mediafax Diana Micu Cheptene, purtător de cuvânt al Curţii de Apel din Iaşi.

În decembrie 2011, magistraţii Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe fotbalistul Daniel Pancu la zece luni de închisoare cu suspendare pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Atacantul a formulat recurs la Curtea de Apel Iaşi.

Conform anchetatorilor, în noaptea de 21 spre 22 decembrie 2008, în jurul orei 01.20, Pancu se afla la volanul unei maşini care rula în zona Nicolina, din municipiul Iaşi.

Un echipaj de Poliţie a observat că autoturismul a intrat pe strada Sălciilor, deşi exista un indicator cu "Accesul interzis". Poliţiştii au oprit vehiculul şi i-au pus unele întrebări lui Pancu. Anchetatorii au afirmat că fotbalistul a recunoscut iniţial că a consumat un litru de vin înainte de a urca la volan. Poliţiştii au menţionat că Pancu a fost testat după aproape o oră cu aparatul etilotest şi a reieşit că avea o alcoolemie de 1,36 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

După preluarea probelor biologice, acesta avea o alcoolemie de 2,30 grame la mie în sânge.

Citește și: