Alexandra Mortu
356 vizualizări 7 nov 2019

Tânărul din aceeaşi localitate cu poliţistul revidivist Nicolae Rotaru a depus plângere în urma ameninţărilor pe care bărbatul deja cercetat penal i le-a adresat prin intermediul mesajelor telefonice.

Se pare că acesta nu este singura victimă a bărbatului întrucât şi fiul cel mic al femeii bătute, cât şi ginerele acesteia ar fi fost la rândul lor ameninţaţi.

„Am luat-o la mine, la Piteşti, de când a ieşit din spital, mă ocup de viza de flotant şi de toate cele şi am contactat deja un avocat, să mutăm totul aici, pentru că am impresia că acolo la Slatina nu vrea nimeni să se atingă de el. Nu ne-a chemat nimeni, nu mai ştim absolut nimic de dosar. El merge în continuare la lucru, ceea ce nu mi se pare normal, iar ea nu se poate întoare acasă, pentru că este ameninţată. L-a ameninţat şi pe cumnatul meu, pe fiul mai mic, are 18 ani, i-a transmis că ştie unde sunt şi că să aibă grijă ce face. I-am luat eu atunci telefonul şi am vorbit cu el, m-a ameninţat şi pe mine, are un tupeu fantastic“, a declarat ginerele femeii bătute de poliţist cu mai mult de o săptămână în urmă, relatează adevărul.ro.

„În aceasta dimineaţă, un tânăr, de 19 ani, din oraşul Potcoava a sesizat faptul că la data de 3 noiembrie a.c., ar fi fost ameninţat cu acte de violenţa, de către un poliţist din cadrul Poliţiei oraşului Potcoava, prin intermediul unor mesaje telefonice. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare. Precizam faptul că poliţistul este pus la dispoziţia unitatii şi se afla în analiza consilului de disciplina întrucat anterior acesta a săvârşit mai multe abateri disciplinare“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Limbajul folosit de poliţist în mesajele către tânărul care a depus plângere este unul licenţios şi nedemn de funcţia pe care acesta o ocupă în localitate.


 

 

 

Citește și: