Dora Vulcan
757 vizualizări 10 apr 2019

Gabriela Firea a infirmat, marţi, pe pagina sa de Facebook zvonul ”otrăvit” care circulă ”prin mediul politic şi prin presă” că nu ar mai fi trecut pe la biroul său de la Primăria Capitalei şi că intenţionează să-şi dea demisia în curând.

”Azi circula un zvon otravit prin mediul politic şi presă: că nu am mai trecut pe la birou, că îmi voi anunţa demisia în curând, se caută deja şi înlocuitori. Sunt convinsă că mulţi m-ar vrea plecată, pentru că am stârpit reţelele de interese obscure din Primăria Generală. Dar sunt şi mai mulţi, oameni de bună credinţă şi oneşti, care vor să-mi duc mandatul la bun sfârşit iar la anul să candidez din nou”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Ea spune că, deşi au trecut doar două săptămâni şi jumătate de la intervenţia chirurgicală ”dificilă” pe care a suferit-o, se află totuşi la primărie, iar, pentru conformitate, ataşează mesajului să mai multe imagini cu ea şi echipa sa de la primărie, cu un exemplar al unui ziar de miercuri, 10 aprilie, pentru a dovedi că se află la serviciu.

”Ştiu că nu se cade să lăsăm adevărul să strice o ştire atât de spumoasa dar, pentru a-i linişti pe cei care îmi poartă de grijă şi pentru a le tulbura euforia celor care şi-ar dori asta, sunt cât se poate de întreagă şi aptă de muncă, nu mă ţin captivă nici doctorii şi nici extratereştrii, ci poate doar colegii mei de la Primarie, din imaginea alăturată, imortalizată chiar acum, în sala noastră de şedinţe de lucru. Până la urmatoarea (şi ultima, sper) intervenţie chirurgicală de peste circa o lună, pe care am anunţat-o în postarea de la externare, sunt la birou, în plină activitate, chiar dacă din cauza perioadei normale de refacere dupa operaţie, nu am multe apariţii publice”, şi-a încheiat Firea mesajul încheiat cu haştagul ”fără penibili”.

Citește și: